Виктория | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Виктория Калдръмова

София

Регистриран на: 08/12/2021 г.

Oбщо привлечени средства: 0.00 лв.

Повече за мен:

От малко дете дядо ми ме е възпитавал да помагам на хората. Дори когато ме учеше да пресичам улицата основното нещо беше, че ако видя баба с бастун трябва да я попитам дали иска да й помогна, да я хвана за ръка и преведа. Към днешно време желанието да помагам е просто част от мен. След като повярвах в Бог осъзнах, че не всички хора са искрени и не всички каузи трябва да поемам. Затова се моля, търся мъдрост от Бог и се старая да действам там, където Той ме поставя. Досега аз и семейството ми сме помагали на хора не толкова финансово, колкото да покажем грижа, любов, застъпничество, молитва и е невероятно да виждаме как Божията любов е достатъчна да променя животи. Смятам, че ако не се фокусираме върху нашите трудности, проблеми и нужди, а погледнем другите хора, които са в много по-трудни ситуации и им протегнем ръка, Бог е силен да нарежда нашите проблеми.

Покажи още

Защо реших да съм Самарянин:

Към днешна дата работата ми е в терапевтичен център "Нови стъпки" за деца със специални потребности. Често при нас идват родители, чиито деца са от най-тежките случаи, отритнати от държавата, от частни центрове, от приятели и близки. Те търсят надежда за себе си и децата си. Целият ни екип полага грижи с цел да помогнем на тези семейства по пътя, който трябва да извървят, да им дадем надежда. Тази дейност е на сърцето ми, носи ми радост и мотивация. Преди месец при нас дойде семейство в доста трудно положение. Деси и Пламен имат прекрасна малка дъщеря Анна-Мария на 3.5 год. От малка обаче тя има редица здравословни проблеми, в следствие на което й липсва нормален сън. Наскоро е диагностицирана с лактозна и хистаминова резистентност, проблеми изискващи множество добавки, диета със скъпо струващи продукти и консултации с различни специалисти. От друга страна детето все още не е проговорило, а при първия сблъсък с държавната детска градина и отношението, както на връстниците си, така и на възпитателите там започва да се затваря в себе си, да се изпуска и страхува от силни шумове. Мечтата на родителите е да осигурят най-доброто за тяхната дъщеря. За жалост Деси има рак на кожата и също има нужда от медикаменти, терапия, чести прегледи и операции. В следствие на което, както и поради грижа за малката си дъщеря, се чувства крайно изтощена. Именно поради тази причина няма възможност да упражнява професията си. От друга страна, в следствие на стрес, преумора и недоспиване, съпругът й губи работата си. Въпреки всичко тези хора не губят надежда, борят се и правят добро. Към момента семейството се нуждае от финансова подкрепа, за да успее да задоволи основните си потребности. Мечтата им е детето да посещава частна детска градина, за да се развива в една по- спокойна и стимулираща среда.

Покажи още

Няма намерени кампании
Двете Лепти | Даването Променя | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Сайтът изисква бисквитки

Бисквитките са от съществено значение за работата на сайта и за подобряване практическата работа на потребителите. Научете повече тук