RALITSA | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

RALITSA IVANOVA

с. Бальовци

Регистриран на: 18/10/2021 г.

Oбщо привлечени средства: 1 598.00 лв.

Повече за мен:

Обикновен човек, с голяма усмивка, със семейство с две малки деца, котка и куче :) Живеем на село, близо до София. Обичаме да пътуваме, да приключенстваме и да учим!

Покажи още

Защо реших да съм Самарянин:

Събирам пари за две бебешки/детски медицински легла за Педиатрията в Окръжна болница София. За да не се налага на друга майка да спи в сегашните условия на ужасяващото "Кърмаческо" отделение. Моята история: Като млада майка, попаднах в реалността на педиатричните отделения в България - в педиатрията на Окръжна болница в София. Озовах се там с моето двумесечно бебе, с бронхит, по това време имаше епидемия, която повали много бебенца и малки деца (Май 2021). Отделението беше пълно. Настаниха ни в така нареченото “Кърмаческо отделение” - малки стаи, като коридори със стъкла отвсякъде, легло за бебето и разгъваемо канапе - ужасно ръбато, за майката. Въпреки, че имаше свободни, нормални болнични стаи, нямаше как да ме настанят там, защото не са обурудвани с бебешки легла. Началникът на отделението д-р Стоименова сподели, че са искали да направят ремонт на това Кърмаческо - да направят от две стаички - една, да махнат стъклата, да си станат нормални стаи, но не са им позволили, защото това бил стандартът за Кърмаческо отделение в България. Специалистите бяха страхотни и оздравяхме бързо. Те са герои, че спасяват нашите деца, въпреки условията на работа. Има и доста млади лекари там, които не са емигрирали. След като ме преместиха последния ден в нормална стая (имат само една с бебешко креватче), измерих врата и потърсих в интернет бебешко/детско болнично легло, което да минава през вратата. Намерих и имам оферта с отстъпка, документация, гаранция, до какви кгилограми издържа, устойчивост и т.н. Срокът на доставка е до 4 седмици. Отделението очаква нашето дарение с отворени сърца!

Покажи още

Двете Лепти | Даването Променя | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Сайтът изисква бисквитки

Бисквитките са от съществено значение за работата на сайта и за подобряване практическата работа на потребителите. Научете повече тук