Радослав | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Радослав Асенов

Благоевград

Регистриран на: 11/02/2020 г.

Oбщо привлечени средства: 10 115.00 лв.

Повече за мен:

Женен съм. Имаме син на почти 6 години. Живея в Благоевград от 2004. Дойдох тук като студент. През 2006 година се запознах със съпругата ми, по онова време състудент живееща във същото общежитие като мен. В същата година се запознах и с приятел, с който захапахме близки взаимоотношения и до днес. Оказа се, че той е част от християнска международна организация. През 2009 година започнах като доброволец в тази организация, защото исках да помогна на една група от отхвърлени хора, живеещи в покрайнините на града. Така се получи, че и до днес съм част от същата организация и работата ми е свързана с подкрепа на бедни общности. Ние мечтаем да видим тези общности коренно променени, като тази промяна е ясно забележима във всяка една област от живота им.

Покажи още

Защо реших да съм Самарянин:

Конкретно заради едно семейство. Те са от София. Работят здраво и по принцип не търсят подаяния. Случи се, че дъщеря им се разболя от коварен вирус, довел до бактериална инфекция. Това прераснало до гной в костите на момичето и се наложило да се оперира костта на единия й крак. В момента и предстои втора операция, за която ще са необходими повече средства, отколкото семейството може да събере със собствени сили. Познавам бащата от 25 години. близки приятели сме. Момиченцето е на 10 години. Искам да помогна на това семейство. Мисля, че "двете лепти" и точната платформа за такъв вид помощ.

Покажи още

Двете Лепти | Даването Променя | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Сайтът изисква бисквитки

Бисквитките са от съществено значение за работата на сайта и за подобряване практическата работа на потребителите. Научете повече тук