Радослав

  Радослав Асенов

Благоевград

регистриран на: 11-02-2020 г.

Общо привлечени средства: 10115.00 лв.

Препоръки: 1 бр.

Гаранции: 1 бр. Иван Василев

Повече за мен

Женен съм. Имаме син на почти 6 години. Живея в Благоевград от 2004. Дойдох тук като студент.
През 2006 година се запознах със съпругата ми, по онова време състудент живееща във същото общежитие като мен. В същата година се запознах и с приятел, с който захапахме близки взаимоотношения и до днес. Оказа се, че той е част от християнска международна организация.
През 2009 година започнах като доброволец в тази организация, защото исках да помогна на една група от отхвърлени хора, живеещи в покрайнините на града. Така се получи, че и до днес съм част от същата организация и работата ми е свързана с подкрепа на бедни общности. Ние мечтаем да видим тези общности коренно променени, като тази промяна е ясно забележима във всяка една област от живота им.

Защо реших да съм Самарянин

Конкретно заради едно семейство. Те са от София. Работят здраво и по принцип не търсят подаяния. Случи се, че дъщеря им се разболя от коварен вирус, довел до бактериална инфекция. Това прераснало до гной в костите на момичето и се наложило да се оперира костта на единия й крак. В момента и предстои втора операция, за която ще са необходими повече средства, отколкото семейството може да събере със собствени сили.
Познавам бащата от 25 години. близки приятели сме. Момиченцето е на 10 години.
Искам да помогна на това семейство. Мисля, че "двете лепти" и точната платформа за такъв вид помощ.

Да помогнем на Жанет отново да тича и играе


В един обикновен ден детето на Боби Жанет получава коварна инфекция. След почти 20 дневен престой в болницата и различни подходи на лечение се установява бактерията причинител. За съжаление костите на малката Жанет вече са засегнати. Тя претърпява ед...

Даренията са за: Борис Томов
Самарянин: Радослав Асенов
Краен срок: Изтекла дата
Дарени: 8000 лв. от 8000.00 лв.
   100%
0 1 6

Има надежда за Бисер


Преди 7 години Бисер, работейки като строител в град Сандански, пада от 5 етаж на обект, на който работи. Като по чудо оживява, но със цената на силни болки в областта на кръста и краката. След няколко часов престой в болница, го отпращат със силни о...

Даренията са за: Бисер Даринов Илиев
Самарянин: Радослав Асенов
Краен срок: Изтекла дата
Дарени: 2115 лв. от 2100.00 лв.
   101%
0 6 4