Равен достъп до образование на деца със СОП

Равен достъп до образование за децата със специални образователни потребности (СОП). Дарявайки образование на дете в нужда, даряваме надежда. Надежда за по-успешно бъдеще и живот.

78%
Дарени 3113 лв. от 4000 лв.
78%
Дарени: 3113 лв. от 4000.00 лв.
Двете Лепти | Даването Променя | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна
Двете Лепти | Даването Променя

За кампанията

Здравейте, приятели, казваме се Рени, Ели и Хриси. Ние сме три обикновени момичета, които имат огромната привилегия да бъдат родни сестри. Когато преди 2 години започнахме приключението наречено "Монти, парите и ти", не знаехме с какво точно се захващаме. Знаехме обаче, че ако искаме да видим промяна в дадена област, тази промяна трябва да започне от всеки един от нас.

Знаехме, че да даваш е по-сладко, отколкото да вземаш. Знаехме, че семействата ни са до нас, за ни подкрепят и помагат. И продължават да го правят.Знаехме, че Бог възнаграждава труда на всеки, който работи от чисто сърце и не търси собствената си слава. Продължаваме напред твърдо вярвайки в доброто и във всеки един от вас, благодеятели и добротворци.

Ние не делим децата на умни и глупави, добри и палави, спокойни и буйни. Не делим децата на такива със СОП (специални образователни потребности) и такива без СОП. Вярваме, че всеки един има право на равен достъп до образование. Затова се обръщаме към вас, скъпи приятели. Имаме нужда от помощта ви, за да предоставим 10 учителски комплекта и 100 ученически помагала на 10 центръра за специална образователна подкрепа, центръра за подкрепа за личностно развитие или родители на деца със СОП (за домашно обучение).

Все повече родители, учители и директори се обръщат към нас с въпроса: "Може ли вашата програма да се преподава на деца с увреждания, СОП, в центрове за специална образователна подкрепа или в центрове за подкрепа за личностно развитие?"

Нашият отговор е - ДА. 

Наскоро проведохме успешен семинар по финансова грамотност с децата от Комплекса за социални услуги за деца и семейства в гр. Роман, където децата бързо и лесно усвоиха основни финансови умения и концепции. В училищата, в които вече се преподава по програмата "Монти, парите и ти" има ученици със СОП, които много успешно възприемат обучението по финансова грамотност. Не можем обаче да достигнем всяко дете със СОП без вашата помощ. Затова отправяме апел към всички вас, прекрасни хора: "Дари образование на дете в нужда."

Желанието ни...Мечтата ни... е да няма дете в България, което поради една или друга причина да не може да премине през програмата по финансова грамотност. 

Поради имейлите и запитванията, които получаваме от родители на деца с увреждания, от преподаватели и други, решихме да стартираме Благотворителна кампания за набиране на средства за закупуване на учителски комплект и подаряването му на центрове за специална образователна подкрепа и центрове за подкрепа за личностно развитие, както и за други социални центрове за работа с деца.

Какво съдържа всеки един от учителските комплекти:


✓ Универсално учебно помагало с включена учебна тетрадка и практически дейности 
✓ Книга за учителя – 1 бр.
✓ Образователни игри – 13 бр.
✓ Помощ за учителя – онлайн консултации за всички учители

+ 2 БОНУСА:
✓ Допълнителен комплект с игри
✓ Е-книга „Забавна математика и логически задачи“
✓ PDF Сертификати

Цена: 249 лв.

Ако желаете заедно да променим финансовото образование в България, като дадем равен достъп на всички деца, моля включете се в нашата благотворителна кампания. От наша страна ние се ангажираме да подарим на всеки център за работа с деца включен в кампанията допълнителни 3 броя ученически помагала. Също така ще покрием куриерската такса за изпращане на комплектите.

Чували сме израза "На Коледа стават чудеса", а ние казваме "Защо чудесата да не бъдат постоянна част от живота ни".

Бог да пази България, скъпи приятели.


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Средствата отиват при: Самарянина

ДАРЕНИЯ

13

 1. Анонимен 500.00 лв.
 2. Анонимен 100.00 лв.
 3. Анонимен 500.00 лв.
 4. Анонимен 1 063.00 лв.
 5. Анонимен 30.00 лв.
 6. Ирена Каназирева 50.00 лв.
 7. Анонимен 50.00 лв.
 8. Анонимен 100.00 лв.
 9. Живко Тропчев 50.00 лв.
 10. Марио Бакалов 50.00 лв.
 11. Martin Machkov 50.00 лв.
 12. Наталия Стоянова-Перон 500.00 лв.
 13. Анонимен 70.00 лв.

Общо събрани:

3 113.00 лв.

Новини за кампанията

Двете Лепти | Даването Променя | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Сайтът изисква бисквитки

Бисквитките са от съществено значение за работата на сайта и за подобряване практическата работа на потребителите. Научете повече тук