За Краси, за да продължи напред и облекчим поне малко страданието му!!

Отново Краси се нуждае от нашата помощ, приятели. Знаете, че познавам Краси и Гинка Коеви от много години. Тази година с вас успяхме да съберем пари за инжекциите който му дадоха възможност да продължи живота и да изживее някои прекрасни моменти, като да може да се разхожда и да се прибере до родния си град.

100%
Общо дарени 2500 лв.
100%
Дарени: 2500 лв. от 2500.00 лв.

За кампанията

За съжаление сега отново трябва да се пази от инфекции без възможност да излиза.

Докторите препоръчват януари отново да се поставят инжекциите за да се постигнат по дългосрочен ефект.

Отново ви моля да помогнете на тези достойни хора! Краси е герой; миналата година (2022 г.) го сполетява още една изключително коварна болест освен другата, която изисква лечение със сериозни финанси. Семейството на този етап не може да си го позволи.

Много е важно януари 2024 да се укрепи имунната му система с инжекции, които струват 2500 лв. и ще трябва да се слагат през определени месеци! Подобрението от тях е факт. Освен парите вие давате много повече - надежда и смисъл да продължи борбата си!

Вдъхнахте свежест в живота им ! Знам, че те не са сами в тази битка.

Красимир Коев е музикант (барабанист). През по-голямата част от живота си се е занимавал с музика и импресарска дейност като организира концерти и фестивали, свири и озвучава на големи сцени. Работил е известно време и като социален асистент на стари и болни хора.

През 2016 година февруари си ляга вечерта здрав и на сутринта е парализиран от главата до петите. От този момент нататък животът му се променя напълно. Започва търсене на лекари, но за съжаление не могат да поставят правилна диагноза. След няколко месеца леко се възстановява и той си мисли, че всичко е приключило и даже започва да свири отново и да работи тежък физически труд въпреки че ръцете са му доста изтръпнали и сковани.

Есента на 2017 обаче започва нова криза с изтръпване на краката и ръцете и болка, която не се повлиява дори от най-силните медикаменти. Този път попада на правилните лекари и след доста диагнози е диагностициран с множествена склероза. За съжаление за една година нервите в гръбначния мозък са доста увредени и крайниците, особено дясната ръка е полу парализирана.

След дълго лечение с кортикостероиди и имуносупресори се отключва друго автоимунно заболяване - дерматополимиозит.

При това заболяване лицето реагира на слаб хладен вятър или студ и започва пристъп, който буквално разгражда мускулите. Пренасочен е към ревматология и там му препоръчват лечение с имуноглуболини.

Цената се оказва непосилна за семейството му тъй като той вече не работи и тежестта пада върху съпругата му, която плаща наема и изследванията, които всеки месец трябва да се правят. През месец май 2022г му откриват злокачествен меланом, преминава 3 операции и химиотерапия. Не престава да се бори достойно за живота си.

До сега с помощта на приятели и непознати бяха няколко пъти поставени тези имуноглобулини. Всеки път те действат успешно, но ще трябва да се поставят отново и отново всяка година, което на този етап е непосилно за финансовите възможности на семейството.

Семейство, на което си струва да помогнем!

САМАРЯНИН

ДОКУМЕНТИ ПО КАМПАНИЯТА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Средствата отиват при: В сметката на дарявания
Брой на лицата в семейството: 2
От тях трудоспособни: 1

ДАРЕНИЯ

7

  1. Анонимен 1 980.00 лв.
  2. Даниела Йорданова 50.00 лв.
  3. Христо Кетев 20.00 лв.
  4. Богдана Христова 50.00 лв.
  5. Анонимен 200.00 лв.
  6. Анонимен 100.00 лв.
  7. Евгени 100.00 лв.

Общо събрани:

2 500.00 лв.

Новини за кампанията

Двете Лепти | Даването Променя | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Сайтът изисква бисквитки

Бисквитките са от съществено значение за работата на сайта и за подобряване практическата работа на потребителите. Научете повече тук