Светлина за едно изтерзано семейство

Ели е с шизофрения и живее с още 6 души от семейството си. Жилището им е в окаян вид и се нуждае от спешен ремонт.

2%
Дарени 200 лв. от 10000 лв.
2%
Дарени: 200 лв. от 10000.00 лв.

За кампанията

Здравейте ангели на човешки съдби! Отдавна исках да пиша,но все не събирах смелост и сили да го направя (от срам)

Реших се, защото съм в безизходица и много отчаяна! Проблемите и грижите силно ме притискат и се надявам на съвет, като последна надежда.

Ние сме 7 членно семейство. Омъжена съм с 3 деца. Аз съм човек с увреждане, с пожизнен ТЕЛК и не мога да работя, едва се справям с домашните задължения. Двете ми деца са в норма, имам син на 17 години, син на 23 години  и дъщеря на 19 години, която е със 100% увреждане! Тя е с шизофрения, умерена умствена изостаналост, кавернозни ангиоми в главен мозък и епилепсия.

Живеем в много трудни битови, буквално, нечовешки условия. До преди 2 години, сме живяли по квартири, но това вече е, не постижимо. От януари месец, 2023 година, сме в жилището, на моите родители, но домът ни спешно се нуждае от ремонт. Таваните са увиснали и не се знае в кой момент може да се срутят. Стените са мухлясали, течащи и далеч от всякакви условия за живеене. Баща ми е с доста болести, но няма доходи предстой му пенсиониране, след 1 г., майка ми също, не е здрава, но не е в пенсионна възраст (без доход). За ежедневните  нужди на семейството се грижим аз и съпругът ми, само той работи. Страхувам се за здравето на децата си и болните ми родители, които разчитат изцяло на нас както и този на съпруга ми и мен самата. Нямаме откъде да потърсим помощ, невъзможно е да се справим, а положението е отчайващо.

От сърце ви моля за съвет! Незнам към кой и къде да се обърнем за помощ, тъй като жилището се нуждае от спешен ремонт! Бях говорила с кмета, но нищо, преди 4 -ри месеца писах на една организация, но и от там не получих отговор! Нямам идея вече къде и на кой да се опрем.

Ремонта включва: Правене на нов покрив, цялостно правене на четери тавана, изравняване, шпакловане, отстраняване и боядисване на течащи от влага стени в 4 стай, изравняване, на два салона. Правене на вътрешна баня и тоалетна, започващо от основи включващо и канализация, смяна на цялата ел инсталация. ще се подменят прозорци и врати, защото са надути и много трудно се затварят.

С най-голямо уважение от майка молеща за съдействие и помощ!*

* Публикуваният текст е автентичен, без моя редакция. Стойността на целия ремонт е доста по-висока, но тук сме се ограничили върху ремонта на покрива. Останалото евентуално на един по-късен етап. Бележка от самарянина.

САМАРЯНИН

ДОКУМЕНТИ ПО КАМПАНИЯТА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Средствата отиват при: В сметката на дарявания
Среден месечен доход на член от семейството: 402 лв.
Брой на лицата в семейството: 7
От тях трудоспособни: 2
Стойност на материалните активи: под 65000 лв.

ДАРЕНИЯ

2

  1. Анонимен 100.00 лв.
  2. Иван Василев 100.00 лв.

Общо събрани:

200.00 лв.

Двете Лепти | Даването Променя | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Сайтът изисква бисквитки

Бисквитките са от съществено значение за работата на сайта и за подобряване практическата работа на потребителите. Научете повече тук