Срутен покрив има нужда от спешен ремонт

Зов за помощ - срутеният ни покрив има нужда от спешен ремонт

10%
Дарени 340 лв. от 3500 лв.
10%
Дарени: 340 лв. от 3500.00 лв.

За кампанията

Здравейте, приятели!

Този път ще оставя Росица сама да опише нуждата си, понеже наистина е крещяща. Познавам я лично от доста време и гарантирам както за окаяното й състояние, така и за искреността й. Ето какво казва самата тя:

"Аз съм самотна майка с две деца. Покривът на къщурката, в която живеем е в критично състояние. Силните бури, ветрове и дъждове в региона ни буквално го разрушиха през последната зима и пролет. Има нужда да се подменят старите греди, да се сменят летвите които са изгнили, да се пренаредят старите и по-запазени керемиди, както и да се закупят нови, които да се поставят на мястото на счупените такива. Освен това трябва да се хванат маите за завършване на покрива. Трябват да се закупят материали и да се заплати ремонта на майсторите, които знаят за състоянието ни и че съвсем самичка с боря с тези проблеми (нямам останали живи роднини) и затова ми дадоха доста по-ниска от пазарната цена за ремонта! За нас всяка сума е от значение, ценим всеки дарен лев! Борбата ни е тежка!

Сумата за ремонта е непосилна за мен и децата ми, които са още малки (две момченца на съответно 6 и 8 годишна възраст), малкият ми син е със специални потребности. Мили хора, ще сме благодарни на всякаква оказана помощ! За целият ремонт (материали и труд) ще са нужни около 3500 лв. "

САМАРЯНИН

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Средствата отиват при: В сметката на дарявания
Среден месечен доход на член от семейството: 183 лв.
Брой на лицата в семейството: 3
От тях трудоспособни: 1

ДАРЕНИЯ

5

  1. Анонимен 20.00 лв.
  2. Пламен Пенев 70.00 лв.
  3. Живко Тропчев 50.00 лв.
  4. Живко Тропчев 150.00 лв.
  5. Анонимен 50.00 лв.

Общо събрани:

340.00 лв.

Двете Лепти | Даването Променя | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Сайтът изисква бисквитки

Бисквитките са от съществено значение за работата на сайта и за подобряване практическата работа на потребителите. Научете повече тук