Средства за двумесечно лечение на Христо

Преди 5 месеца Христо оцелява след остър кървящ перитонит, но само ден след изписването раната се отваря и настъпват усложнения. За отстраняване на едно от тях той се нуждае от двумесечен курс на лечение на стойност 380 лева като през това време не трябва да работи.

100%
Общо дарени 380 лв.
100%
Дарени: 380 лв. от 380.00 лв.

За кампанията

Преди 5 месеца Христо, на 50 години, оцелява след остър кървящ перитонит, но само ден след изписването раната се отваря и настъпват усложнения. Въпреки това, по икономически причини, се налага да започне работа в дърводелски цех доста по-рано от обикновеното. Преди седмица, обаче, се появява ново усложнение, този път е възпален панкреасът. За да го пребори се нуждае от двумесечен курс на лечение на стойност 380 лева, през време на който трябва да бъде в пълен покой, а това означава, че ще живее единствено от болничните за четиричасов работен ден, които едва ще покриват обичайните му разходи и то със закъснение. Христо е борбен човек, свикнал да се справя сам с повратностите в живота и затова изпитваше неудобство от факта, че се налага да разчита на чужда помощ. Ще ви бъде изключително благодарен, ако го подпомогнете за тези два месеца надявайки се, че няма да възникнат нови проблеми.

САМАРЯНИН

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Средствата отиват при: В сметката на дарявания
Среден месечен доход на член от семейството: 280 лв.
Брой на лицата в семейството: 1
От тях трудоспособни: 1
Стойност на материалните активи: под 50000 лв.

ДАРЕНИЯ

2

  1. Анонимен 365.00 лв.
  2. Zhivko 15.00 лв.

Общо събрани:

380.00 лв.

Новини за кампанията

Двете Лепти | Даването Променя | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Сайтът изисква бисквитки

Бисквитките са от съществено значение за работата на сайта и за подобряване практическата работа на потребителите. Научете повече тук