Рождество - празник или чудо!

Да помогнем на това семейство, което е с минимални доходи. С тази кампания платформата "Двете Лепти" иска да ви предизвика да покажем на това прекрасно и жизнерадостно семейство, че Рождество не е само празник. Рождество е едно от най-големите чудеса - денят, в който се е родил Исус Христос. Той ни подари най-ценното, което имаше - собствения си живот, за да живеем ние. Нека и ние да покажем, че чудеса се случват и сега, като съберем скромната сума от 500 лв., за един приказен празник. Нека това да е нашето чудо за тях. Все пак по Коледа стават чудеса.

100%
Общо дарени 550 лв.
100%
Дарени: 550 лв. от 500.00 лв.

За кампанията

Когато животът те срещне с човек като Милена, не може да останеш безразличен. Тя е на 40 години и има 4 деца: две двойки близнаци - момчета на 15 г. Павел и Петър и момичета на 3 г. Мария и Магдалена. Съпругът й и баща на четирите деца не е с тях от две години. От тогава сама се грижи за децата си. Живее в общинска гарсониера - стая и кухня. Всички спят в „голямата“ стая, 6 м. на 3 м. Сама успява да организира детска градина за момичетата, училище за момчетата и работа за себе си. Момчетата са нейните помощници, нейните големи мъже. Работи като готвач и касиер в квартален ресторант. Това й помага в изхранването на семейството. Момента (заради втората изолацията заради корона вируса) живее само от детските добавки и издръжката от бащата – общо около 350 лв. на месец. Помагат й добри хора. Точно такива хора ме запознаха с Милена. Когато разговарях с нея и казах, че има и други добри хора, които с радост ще й помогнат. Преди около 8 месеца платформата "Двете Лепти" направи кампания за това прекрасно и смело семейство и събра 1500 лв. Найстина твърде малка сума за 5 членно семейство, но колко много радост и надежда донесе на тях. За съжаление след хубавите последни месеци, ситуацията се повтаря. Милена е отново без работа, а неяснотата е потискаща за тях. С тази кампания платформата "Двете Лепти" иска да ви предизвика да покажем на това прекрасно и жизнерадостно семейство, че Рождество не е само празник. Рождество е едно от най-големите чудеса - денят, в който се е родил Исус Христос. Той ни подари най-ценното, което имаше - собствения си живот, за да живеем ние. Нека и ние да покажем, че чудеса се случват и сега, като съберем скромната сума от 500 лв., за един приказен празник. Нека това да е нашето чудо за тях. Все пак по Коледа стават чудеса.

САМАРЯНИН

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Средствата отиват при: Самарянина
Среден месечен доход на член от семейството: 70 лв.
Брой на лицата в семейството: 5
От тях трудоспособни: 1
Стойност на материалните активи: под 2000 лв.

ДАРЕНИЯ

4

  1. Анонимен 100.00 лв.
  2. Анонимен 150.00 лв.
  3. Величко Митрев 250.00 лв.
  4. Slavi Galabov 50.00 лв.

Общо събрани:

550.00 лв.

Двете Лепти | Даването Променя | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Сайтът изисква бисквитки

Бисквитките са от съществено значение за работата на сайта и за подобряване практическата работа на потребителите. Научете повече тук