Препитание за Димо

Димо Димов е на 59 г. Преди няколко месеца губи работата си. Тези, които излязат на пазара на труда след четиридесетте години знаят колко трудно е да си намериш препитание, особено в по-малко населено място. Нека помогнем на Димо да се реализира и да го подкрепим, докато това се случи!

100%
Общо дарени 130 лв.
100%
Дарени: 130 лв. от 180.00 лв.

За кампанията

Димо Димов е на 59 г. от Хасково. Живее сам. През годините е работил като водопроводчик, фотограф и огняр, допреди време беше и инкасатор на синя зона, ала с въвеждането на паркоавтоматите той и колегите му изгубиха работата си. Не се свени и да работи несвойствена работа, а също и да се обучава дори на тази възраст като доказателство, за което е курсът за готвачи, който изкара през 2019 г. и впоследствие работи за кратко като помощник такъв на родното Черноморие. Тези, които останат без работа след четиридесетте години, та понякога дори по-ранно, знаят колко трудно и често непосилно е да си намериш препитание. Нека помогнем на Димо да се реализира и да го подкрепим, докато това се случи като се има предвид, че е останал с едва 20 лева!

САМАРЯНИН

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Средствата отиват при: В сметката на дарявания
Брой на лицата в семейството: 1
От тях трудоспособни: 1
Стойност на материалните активи: под 50000 лв.

ДАРЕНИЯ

4

  1. Zhivko 30.00 лв.
  2. Анонимен 20.00 лв.
  3. Анонимен 50.00 лв.
  4. ЕСЦ 30.00 лв.

Общо събрани:

130.00 лв.

Новини за кампанията

Двете Лепти | Даването Променя | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Сайтът изисква бисквитки

Бисквитките са от съществено значение за работата на сайта и за подобряване практическата работа на потребителите. Научете повече тук