Помощ за спешна операция на п-р Веселин

Пастор Веселин Кръстев има нужда от спешна операция, която ще му помогне да възстанови своето здраве, да се движи свободно, да работи и да служи.

100%
Общо дарени 4208 лв.
100%
Дарени: 4208 лв. от 6000.00 лв.

За кампанията

Към нас се обърна за помощ пастор Веселин от град Дупница, колега и съработник на съпругът ми, Николай. Ето и неговото писмо към приятелите на Двете лепти: "Казвам се Веселин Маринов Кръстев и съм пастор на Евангелска Съборна църква в гр. Дупница. Служа в църквата повече от 20 години. Семеен съм и имам две деца - Надя и Георги, които са пораснали и не живеят с нас. През годините съм обикалял и съм служил в селата около Дупница, но в момента поради заболяване и обездвижване служа само в църквата в Дупница. Мечтая и се моля отново да се движа и да служа на възможно най-много хора, в различни населени места наоколо. Страдам от Хипоталамична дисфункция, Инсулинова резистентност, Захарен диабет, артериална хипертония, хипогонадизъм и обезитет 4-та степен. Опитвал съм какво ли не - експериментални лечения, диети, санаториуми и въпреки това днес тежа над 240 кг. Последното нещо, което ми остава е операция за изрязване на стомаха в клиника в Истанбул, която е насрочена за 7-ми март. Сумата, която е необходима за операцията и следоперативната терпаия е 16 000лв , което е непосилна сума за моето семейство. Прилагам ТЕЛК, епикриза и договор за лечение в чужбина. Благодаря на всички, които имат желание да ни помогнат - нека Бог благослови изобилно вас и вашите семейства! Бъдете здрави!"

САМАРЯНИН

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Средствата отиват при: В сметката на дарявания
Брой на лицата в семейството: 4
От тях трудоспособни: 2

ДАРЕНИЯ

7

  1. Анонимен 1 500.00 лв.
  2. Анонимен 1 000.00 лв.
  3. Анонимен 1 000.00 лв.
  4. Ивайло Стоилов 100.00 лв.
  5. Анонимен 108.00 лв.
  6. Иво Славчев 300.00 лв.
  7. Анонимен 200.00 лв.

Общо събрани:

4 208.00 лв.

Новини за кампанията

Двете Лепти | Даването Променя | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Сайтът изисква бисквитки

Бисквитките са от съществено значение за работата на сайта и за подобряване практическата работа на потребителите. Научете повече тук