Подкрепа за Милан

Запознайте се с Милан. Той е един от "нашите младежи" с нелека съдба. Израснал в институции за грижа, изведнъж, както много други като него на 18 г. се оказва изправен пред трудни избори, свързани с по-нанатъшното му развитие и дори физическо оцеляване.

Милан не се предава и продължава напред.

100%
Общо дарени 108 лв.
100%
Дарени: 108 лв. от 1000.00 лв.

За кампанията

Скоро след напускане на институциите, Милан започва работа в голяма верига бензиностанции и става част от Програма "Дом Възможност".

Участва в традиционния летен лагер на ФСПВ, където една от основните дейности е футболен турнир в Поправителния дом за непълнолетни към Затвора в гр. Враца. Това е един от начините програмата да стане видима и достъпна за млади хора в сериозен риск.

За съжаление, по време на една от футболните срещи Милан падна и счупи кост в областта на китката. Налага се операция, която се поема от Здравната каса, но е необходимо поставяне на метална шина, която трябва да бъде допълнително закупена. Цената ѝ е 1000 лв., които са непосилни на този етап за Милан и за ФСПВ.

Обръщаме се към всички, които биха искали да подкрепят Милан в този труден момент по пътя му към самостоятелност и достоен живот. Благодарим!

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Средствата отиват при: Самарянина

ДАРЕНИЯ

1

  1. Анонимен 108.00 лв.

Общо събрани:

108.00 лв.

Новини за кампанията

Двете Лепти | Даването Променя | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Сайтът изисква бисквитки

Бисквитките са от съществено значение за работата на сайта и за подобряване практическата работа на потребителите. Научете повече тук