Мечтая да съм фризьор

Млада ромска жена мечтае за фризьорски салон, с който да подкрепя семейството си и да се развива като личност.

100%
Общо дарени 308 лв.
100%
Дарени: 308 лв. от 3000.00 лв.

За кампанията

Цвети е млада ромка от град Котел. Живота й не е розов, минала е през доста перипетии в своя живот, но така и не успява да изгуби своята вяра в доброто. Семейна от дълги години, но с голяма болка в сърцето. Тя все още не е имала възможност да бъде майка. Когато се запознах с нея, сърцето ми почувства огромната й болка. Очите й всеки път се насълзяваха, когато заговореше за това. Хубавата новина е, че със съпругът й са кандидатствали като осиновители. Получили са одобрение и вече са в очакване, детско гласче да огласи скромният им дом. Домът им наистина е скромен, но чист и уютен, в който всяко дете би било щастливо да бъде отгледано.

Освен мечтата да бъде майка, Цвети има и друга мечта, в която всички ние бихме могли да се включим като добротворци. Мечтата й е скромна, както е скромна и самата Цвети - да бъде фризьорка. Младата жена твори уникални прически, които всеки може да види на страницата й във фейсбук. От време на време нейни съграждани я канят да им послужи с таланта си. Но мечтата на Цвети е да има свое собствено салонче в двора на малката им къща. В края на миналата година дори завърши курс за фризьори, което й дава още повече увереност, че мечтата й е постижима. Цвети няма високо образование, но има силна вяра в Бог и в Неговите възможности и добри мисли за нея. Това й дава сила да продължи да мечтае и да вярва.

За да бъде изградено малко помещение в размер на 8 квадрата, което съпругът й собственоръчно ще измаже, поставяне на дограма, материали и закупуване на основно оборудване за бъдещия фризьорски салон ще са необходими едва 3000 лв. Това ще даде възможност на Цвети да продължи да се развива като професионален фризьор. С таланта си ще може не само да работи това, което обича, но и ще допринася за семейният бюджет. И не на последно място, фризьорският салон, ще бъде чудесна възможност, Цвети да се грижи за детенцето, което с такова нетърпение очаква. Вярвам, че всеки от нас, включвайки се в реализирането на този проект вече е участник в промяната на България!

САМАРЯНИН

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Средствата отиват при: Самарянина
Среден месечен доход на член от семейството: 500 лв.
Брой на лицата в семейството: 2
От тях трудоспособни: 2
Стойност на материалните активи: под 5000 лв.

ДАРЕНИЯ

4

  1. Анонимен 108.00 лв.
  2. Велко Велков 50.00 лв.
  3. Анонимен 100.00 лв.
  4. Анонимен 50.00 лв.

Общо събрани:

308.00 лв.

Новини за кампанията

Двете Лепти | Даването Променя | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Сайтът изисква бисквитки

Бисквитките са от съществено значение за работата на сайта и за подобряване практическата работа на потребителите. Научете повече тук