Макси има нужда от вас

Нашият Макси е на 11 годинки, той е нашето слънчице.

Макси е нашето красиво чернооко момченце, стращо от коварното заболяване Детска Церебрална Парализа. Да му дадем възможност да живее един по-пълноценен живот!

Благодарим ви от сърце.

31%
Дарени: 188 лв. от 600 лв.
31%
Дарени: 188 лв. от 600.00 лв.

За кампанията

Историята на Макси и нашето  семейство, е история на любовта.

Мама Ирина и тати Краси дълго не можехме  да имаме своя рожба, но ето че вече я имаме.  Взехме важното решение, че ще  си осиновим детенце. Предложиха ни Макси,  той беше само на 4 месеца, изоставен в Дом за сираци от своите биологични родители и ние веднага се съгласихме.

Причините да бъде изоставен Макси, не ги знаем.

Вече бяхме щастливи, че имаме своя рожба и направили едно свято дело да осиновим, да обичаме, и се грижим за едно изоставено дете .

За съжаление радостта  ни е помрачена от една тежка диагноза, за която разбирахме  месеци по късно. Съветваха ни да  върнем Макси отново в Дома. Но ние с Краси вече толкова  се привързахме  и обикнахме Макси, че сърце не ни даваше да го направим.  Взехме може би едно от най-трудните решения в живота си, това да не изоставим за втори път Макси, а да го обичаме и обгрижваме с цялата ни любов. Да дадем  всичко от себе си, за да победим  доколкото е възможно тежката диагноза.

Тази кратка история сподели семейството с мен. Познавам това семейство лично и в моето сърце се зароди желанието да дам не сало любов, но и конкретно да се събере финансова сума, за да може да си позволят адекватно лечение за Макси.

Благодрая на всеки, който има сърце и желание да помогне.

САМАРЯНИН

ДОКУМЕНТИ ПО КАМПАНИЯТА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Среден месечен доход на член от семейството: 267 лв.
Брой на лицата в семейството: 3
От тях трудоспособни: 2
Стойност на материалните активи: под 3000 лв.

ДАРЕНИЯ

3

  1. Велко Велков 50.00 лв.
  2. Живко Тропчев 30.00 лв.
  3. Анонимен 108.00 лв.

Общо събрани:

188.00 лв.

Двете Лепти | Даването Променя

Сайтът изисква бисквитки

Бисквитките са от съществено значение за работата на сайта и за подобряване практическата работа на потребителите. Научете повече тук