ДА ПОМОГНЕМ НА АРИФ

Ариф е млад човек, който е със синдром на Даун и множество придружаващи заболявания, най-тежкото от които е, бъбречната недостатъчност.

100%
Общо дарени 558 лв.
100%
Дарени: 558 лв. от 2000.00 лв.

За кампанията

Това налага да му се прави два пъти в седмицата хемодиализа. Семейството му е социално слабо, майка му и брат му също са с хронични заболявания. Състоянието му изисква средства, които семейството, не може да си позволи, над 300 лв седмично.

Ариф е на 32 години, майка му, Хайрие е дълбоко вярваща жена, християнка, която след като ражда Ариф бива изгонена от семейството си. Хайрие има още един син, който също е със сериозни здравословни проблеми, но работи като общ работник. Майката е с ревматоиден артрит, но въпреки това съумява да се грижи за Ариф, който има множество диагнози и проблеми - диабет, бъбречна недостатъчност, сърдечни проблеми и други. До преди Ковид пандемията, ситуацията около неговото здравословно състояние е сравнително нормална, въпреки многото заболявания, но след прекаран тежък Ковид, състоянието на Ариф се влошава сериозно и започна да влиза в болницата почти всеки месец. В един от случаите с опасност за живота му.

От една година насам, Ариф е на хемодиализа всяка седмица.

Изключително ще сме благодарни на всеки един от вас, който ще помогне на Ариф. Времената, в който живеем са трудни за всички, но знаем и че няма хора с по-големи сърца от приятелите на Двете лепти. Нека всеки, който има възможност да подаде ръка и да направи невъзможното в днешния ден, възможно в утрешния!

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Средствата отиват при: Самарянина
Среден месечен доход на член от семейството: 333 лв.
Брой на лицата в семейството: 3
От тях трудоспособни: 1
Стойност на материалните активи: под -500 лв.

ДАРЕНИЯ

10

  1. Toско Господинов 20.00 лв.
  2. сем. Стоянови 20.00 лв.
  3. Toско Господинов 20.00 лв.
  4. Олга Григорова 20.00 лв.
  5. Олга Григорова 100.00 лв.
  6. Анонимен 108.00 лв.
  7. Анонимен 100.00 лв.
  8. Тоско Господинов 20.00 лв.
  9. Анонимен 50.00 лв.
  10. Анонимен 100.00 лв.

Общо събрани:

558.00 лв.

Новини за кампанията

Двете Лепти | Даването Променя | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Сайтът изисква бисквитки

Бисквитките са от съществено значение за работата на сайта и за подобряване практическата работа на потребителите. Научете повече тук