Виолета | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Виолета Евтимова

София

Регистриран на: 20/09/2019 г.

Oбщо привлечени средства: 0.00 лв.

Повече за мен:

Имам голямо семейство, майка съм на три деца. В момента работя като треньор по спортно катерене в НСА, където съм и магистър по Спорт за Високи постижения. Основният акцент в работата ми са децата със специални образователни потребности - аутизъм, но и не само. Всеки ден преоткривам нова надежда за децата със СОП за тяхното комплесно развитие след всяка една тренировка. Като цяло моята философия за живота е: с какво бих могла да укрепя и изградя човека срещу мен какъвто и да е той. Подхождам с вяра, че всеки има нещо с което се отличава и си заслужава да бъде видяно, развивано и подпомогнато. Спортът, който практикувам активно е начинът ми и на живот - успехът е не да се сравняваш с другите, а да надскочиш себе си. Нещо невъзможно сега не означава, че утре ще остане така, важното е да опиташ!

Покажи още

Защо реших да съм Самарянин:

Защото искам да мога да подпомогна родителите на децата със специални образователни способности - ежедневното жунглиране и търсене как да подпомогнат децата си, за да допринесат към тяхното оздравяване, а често това изглежда невъзможно. Наблюдавайки всичко, което правят за децата си, осъзнавам техният живот колко е труден. Виждам, че те не по-малко се нуждаят от помощ както техните дечица. Обществото адмирира призовите места, но често изолира всяко нещо, което не се вписва. Интеграцията на по-различните хора в обществото е трудна, защото няма лъскава опаковка и трудна е печалбата от онеправданото, но вярвам че много по-достойно е да подпомогнеш нечии живот, отколкото да сметнеш собствената си печалба.

Покажи още

Няма намерени кампании
Двете Лепти | Даването Променя | Сайт за дарения | Дарителски кампании | Без комисионна

Сайтът изисква бисквитки

Бисквитките са от съществено значение за работата на сайта и за подобряване практическата работа на потребителите. Научете повече тук